Російська пропагандистка Марина Овсяннікова, яка з'явилася в ефірі "Першого каналу" з плакатом "Ні війні" отримає німецьку премію ЗМІ за свободу. Разом з нею номіновані Володимир Зеленський і Світлана Тихановська. Про це повідомляє toronto_tv в соцмережі instagram.

Цьогорічна премія від Weimer Media Group присвячена боротьбі за свободу у Східній Європі. Її вирішили вручити президенту України Володимиру Зеленському, лідеру білоруської опозиції Світлані Тихановській, а також колишній працівниці російського пропагандистського телебачення Марині Овсянніковій, за те що вона з'явилася в ефірі з плакатом "Ні війні".

Марина Овсяннікова. Фото: скрін youtube
Марина Овсяннікова. Фото: скрін youtube

На тлі Володимира Зеленського і Світлани Тихановської "досягнення" пропагандистки вельми сумнівні і навряд чи скасовують 15 років роботи на пропагандистському телебаченні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Німці, ймовірно, вважають, що цей плакат скасовує 15 років роботи на російську пропаганду. Тепер Овсяннікова пише для видання Die Welt. Навіть, незважаючи на протести українців, редакція не має наміру відмовлятися від співпраці з нею", - повідомляє Телебачення Торонто.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, росіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового: "Трофейний красень"