Вже практично два місяці Україна обороняється від російських окупантів, які вторглися в кінці зими. Відсіч загарбникам, навіть на передових позиціях, дають не тільки мужні українські захисники, а й прекрасні захисниці. Про це розповідає trendets.ua в tiktok.

Україна продовжує давати відсіч російським загарбникам, які вторглися 24 лютого і мали намір окупувати великі міста, зокрема Київ. Втім, путінська армія нарвалася на опір українського народу і армії, якого не очікував ніхто у світі. Це заслуга не тільки сміливих і вмілих чоловіків, а й прекрасних, хоробрих українок.

Скрін tiktok
Скрін tiktok

У лавах ЗСУ служать і прекрасні Українки, які разом з чоловіками виконують бойові завдання і виганяють окупантів з України. У мережі зробили добірку захисниць України, які одягли військову форму і присвятили життя захисту мирних жителів від загарбників.

@trendets.ua

Неймовірні захисниці України 😍 #україна #славаукраїні #зсу #дівчатавійськові #військовідівчата #військові #збройнісили #славаукраїні #strongwomen #supportukraine #рек #захисникиукраїни #захисниці

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
♬ оригінальний звук - З Україною у серці 💙💛

"Тільки подивіться, які красуні нас захищають", - підписали публікацію.

Раніше інформаційний портал Знай писав, українець завоював "золото" на "Іграх Нескорених", і на весь світ розповів про подвиг захисників Маріуполя: "Непереможні".

Також наш портал інформував, що Збройні сили України завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".