Росія вторглася в Україну під приводом вигаданого "звільнення" і ламає життя мільйонів українців. У той час поки росіяни підтримують дії Путіна вони самі живуть в умовах, ніби після бомбардування і до такого життя хочуть привести ще й Україну. Так, Telegram-канал "Алгоритм" показав, як живуть в російському Мурманську.

Вже майже два місяці російські "визволителі", які вторглися в Україну продовжують нести смерть і розруху. Багато міст після приходу "русского мира" зруйновані, а деякі населені пункти стерті з лиця землі. Те, що для українців є наслідками війни для деяких росіян звичайний вид з вікна.

Мурманськ. Фото: telegram
Мурманськ. Фото: telegram

У мережі з'явилися фото російського міста, яке в перші секунди може нагадати зруйновані росіянами Маріуполь, Ірпінь або Бучу. Однак ні, це Мурманськ. Всього за 200 кілометрів до норвезького кордону люди живуть на справжнісінькому смітнику в старих будинках. Пейзажі навколо нагадують чимось кадри з постапокаліптичних фільмів.

Мурманськ. Фото: telegram
Мурманськ. Фото: telegram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мурманськ. Фото: telegram
Мурманськ. Фото: telegram

Такий "русский мир" Путін вирішив принести і в Україну, в міста, які до приходу росіян розвивалися і радували квітучим виглядом.

Раніше Знай писав, сім'я переїхала в новий будинок під Києвом за день до війни - його спалили росіяни: "мені ніде жити".

Також ми писали, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Нагадаємо, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.