Здавалося б приготувати куряче яйце простіше простого. Однак, цей процес як і раніше залишається найбільш непередбачуваним, адже ви не можете наперед передбачити, яким вийдн ваше яйце.

Яйця - це універсальний сніданок, який люблять практично всі. У курячому яйці містяться незамінні для людини речовини, такі як ніацин, Вітамін К, холін, лецитин, лізоцим, а також вітаміни А, Е, D, K, В1, В2, В6, В12, ретинол, кальцій і залізо, біотин і фолієва кислота.

Яйця, скріншот
Яйця, скріншот

Особливысть яєць в тому, що їх можна приготувати по-різному. Деякі люблять вмочати смажений тост в рідкий жовток, а інші - вважають за краще посолити твердий жовток і приправити його маслом. Щоб не прогадати, а приготувати яйце потрібної консистенції потрібно знати кілька правил.

Кухарі з HelloFresh відзначають, що завжди потрібно починати приготування яєць в холодній воді. Саме тоді можна правильно порахувати час необхідної для готовності різного виду крутості яйця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так виглядає консистенція яйця після різного часу варіння
Так виглядає консистенція яйця після різного часу варіння

Крок 1: Залийте яйце холодною водою (це допоможе вам краще контролювати результат).
Крок 2: Доведіть воду до кипіння (на поверхні води повинні з'явитися великі бульбашки).
Крок 3: Зніміть каструлю з конфорки і накрийте кришкою. Потім залиште яйце в накритій каструлі на 2-14 хвилин (в залежності від того, наскільки воно повинно бути рідким або твердим).

Нагадавши, Чахохбілі з курки в перцево-томатному соусі До Великодня: святковий рецепт грузинської кухні від Володимира Геруна

Раніше Знай писав, секретний інгредієнт для приготування смачного і наваристого борщу: про це мало хто знає

Також Знай повідомляв, як зробити патріотичні крашанки на Великдень в домашніх умовах-гості будуть в захваті