Українцям показали, як виглядав радник керівника офісу президента Олексій Арестович у юності. До політики він проводив психологічні тренінги та навіть знімався у кіно.

Про це розповіли на сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram.

Зараз Олексія Арестовича знає вся Україна, адже він навіть під час війни знає, як заспокоїти українців. Зараз політика українці вважають крашем, а його голос - найкращим заспокійливим.

Олексій Арестович, скрін з instagram
Олексій Арестович, скрін з instagram

Однак, мало хто знає, що до політики радник керівника офісу президента України проводив психологічні тренінги, знімався у фільмах, працював актором у театральних виставах. Його можна помітити у таких стрічках, як "Повернення Мухтара", "Не бійся, я поруч" та "Брат за брата-2".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Олексій Арестович в юності й зараз 😌 Тепер Олексія Арестовича знає кожен українець ", - так підписали опубліковане фото програмою "Зірковий шлях".

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого Арестович проводить щоденні брифінги щодо ситуації на фронті від імені Офісу Президента. До того ж у квітні цього року йому присвоїли військове звання підполковника.

Нагадаємо, Олексій Арестович приготував українців до 2 етапу війни — ще складніше, але опускати руки не можна

Також Знай писав, Арестович пообіцяв зробити дуже боляче окупантам під Ізюмом: "Почали цікаві рухи"

Раніше Знай повідомляв, Олексій Арестович розповів, як ЗСУ уп'ятнадцяте розгромили окупантів у Чорнобаївці: "Ви будете сміятися, але..."