У росії на одному зі стадіонів вирішили демонтувати трибуни для глядачів, адже їх колір нагадує прапор України.

Складається враження, що після повномасштабного вторгнення росії на територію України, в рф панічно почали боятися всього, що має хоч якесь відношення до України, або якось нагадує про нашу країну.

Тепер цей панічний страх росіян дістався навіть до футбольного поля в Якутську. Виявилося, що росіяни помітили якусь загрозу в звичайних трибунах синьо-жовтого кольору.

Демонтують трибуни, фото з Телеграм
Демонтують трибуни, фото з Телеграм

Саме тому в Якутську, столиці Республіки Саха, на місцевому стадіоні під назвою Туймаада вирішили демонтувати сині сидіння, адже в поєднанні з жовтими вони нагадають український прапор. Про це інформують місцеві медіа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Прибираємо лави синього кольору у зв'язку зі зносом", — так в оосії виправдали демонтаж трибун. Однак, як лавки, які знаходяться поруч і при цьому зношуються по-різному не пояснили.

Демонтують трибуни, фото з Телеграм
Демонтують трибуни, фото з Телеграм

Варто відзначити, що раніше ця футбольна арена вміщувала 12 тисяч глядачів. До 2017 року на ній грав клуб Якутія, поки не зник з футбольної карти окупантів.

Нагадавши, російські пропагандисти видають українських мирних жителів за полонених ЗСУ: правду не приховати

Раніше портал най писав, дорн замість Путіна і Монатік замість Лукашенка: Російський комік пофантазував, щоб було б, якщо Україна захопила рф і Білорусь

Також портал Знай повідомляв, українці вручили кадирівцям дипломи тікток-факультету за перестрілку з порожнім гаражем: "доля незвісна"