Морпіхи та "Азов" в Маріуполі врятували 500 прикордонників і поліцейських: евакуювали на "Азовсталь"

Українські військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти спільно з іншими підрозділами ЗСУ та Нацгвардії успішно реалізували важливу спецоперацію. Завдяки цьому їм вдалося евакуювати прикордонників та поліцейських на завод "Азовсталь".

ЛІДЕРИ "АЗОВА" ДЕНИС ПРОКОПЕНКО ТА 36-Ї ОБРМП СЕРГІЙ ВОЛИНСЬКИЙ
ЛІДЕРИ "АЗОВА" ДЕНИС ПРОКОПЕНКО ТА 36-Ї ОБРМП СЕРГІЙ ВОЛИНСЬКИЙ

Що з лицем? ЗСУ ліквідували під Сєверодонецьком командира роти 57-ї бригади ЗС РФ

Українські військові неподалік Сєверодонецька Луганської області ліквідували командира роти 57-ї бригади ЗС росії. Наразі російські окупанти намагаються оточити Сєверодонецьк, а також Рубіжне та Попасну. Тому вони зосереджують всі свої сили на цьому, а також на просування до міста Ізюм. Загалом останніми днями російські загарбники активізували наступальні дії на Луганщині та Донеччині.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Танк, фото: t.me/milinua
Танк, фото: t.me/milinua

Розкрилося таємне життя Медведчука до затримання: смерть брата і скромна торгівля рибою

Старший брат Медведчука, якого відцурався підозрюваний у зраді кум путіна, поки жив розповів, як виховував братів після армії, та коли ті повиростали, то Віктор забув, що у нього є родина.

Віктор медведчук. Youtube
Віктор медведчук. Youtube

Заступник командира "Азова" Паламар погодився виїхати з бійцями з Маріуполя за умов: "Просимо випустити"

Заступник командира полку "Азов", який відважно захищає Маріуполь записав звернення з приводу евакуації цивільного населення та військового гарнізону з міста Маріуполь. Відповідне звернення капітана Святослава Паламара з'явилося у мережі у середу, 20 квітня.

Святослав Паламар, скріншот
Святослав Паламар, скріншот

Зеленський готовий віддати головний "козир" заради порятунку жителів і воїнів ЗСУ з Маріуполя: їх тисячі

Президент Володимир Зеленський пропонує обміняти російських військовополонених на безпечний прохід для цивільних та українських військ у Маріуполі. За словами президента України, на заводі "Азовсталь" у Маріуполі ховаються майже тисяча мирних жителів. Свою пропозицію Зеленський озвучив на брифінгу після зустрічі з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем, який прибув 20 квітня у Київ.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube