Хіт від Лесі Нікітюк, який вона заспівала новими словами на пісню "Сіла птаха", знаходячись під враженням пропаганди, яку вигадали рашисти щодо "бойових гусей, голубів і в цілому птахів" став не лише популярним в Україні, але у росії.

У Бурятії у школі стали вивчати мультик просто на уроках для старшокласників. Назвавши цей витвір мультфільм "про знищення москалів українцями". Один з учнів зняв на смартфон пісню, яку крутили через проєктор на дошку. Відео з класу бурятської школи розмістив один з анонімних телеграм-каналів.

Учні за партами сиділи тихесенько, і лише на деяких моментах почали пирскати від сміху. Схоже, що після демонстрації мультфільму, учням будуть знову розповідати про бойових птахів, та біологічну зброю.

Нагадаємо, на російському телебаченні справді розповідають про те, що в Україні вирощують особливий вид "бойових птахів". Виступи таких пропагандисток, як Скабєєва, Соловйов, та інші, запевняють, що в Україні є такі птахи. Українці ж висміюють такі заяви, які навіть не межують зі здоровим глуздом, та намагаються через гумор донести усьому світові, про що й співають пісні та жартують.

Імовірно росіяни не хочуть вірити, що вони воюють не з вигаданими птахами, а зі справжніми патріотами, українцями, героями, які захищають свій край, свою землю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше поранений розвідник Андрій Бадарак заробив для збірної України на "Іграх нескорених" дві нагороди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український захисник отримав обіцяні Зеленським 100 тисяч гривень і поділився мрією.

Також "Знай.ua" писав, що дружину Григорія Решетника не злякав вигляд зруйнованого Києва