Глава російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що країни Європи будуть змушені компенсувати росії шкоду, завдану санкціями, веденими через її напад на Україну.

Про це В'ячеслав Володін написав на своїй сторінці в соцмережі Telegram.

Так, Володін назвав санкції введені країнами Європи після повномасштабного військового вторгнення рф в Україну незаконними. До того ж він вважає, що вони повинні будуть компенсувати завдані збитки російській економіці.

В'ЯЧЕСЛАВ ВОЛОДІН. ФОТО З TELEGRAM
В'ЯЧЕСЛАВ ВОЛОДІН. ФОТО З TELEGRAM

"Країни Європи повинні розуміти наступне. По-перше, санкції проти російської федерації незаконні. До цієї теми ми ще повернемося і порахуємо шкоду, яку ви завдали нашій економіці. Вам доведеться в будь-якому випадку його компенсувати. Як і коли — питання часу", - заявив глава Держдуми.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До того ж Володін додав, що поки деякі країни Європи розмірковують чи купувати російський газ за рублі у них є куди його перенаправити. І за його словами, у росії "немає бажання рятувати" європейські країни.

"Не думайте, що ви єдині споживачі російських енергоресурсів. У нашої країни є куди їх перенаправити. Тим більше як партнери ви ніякі. Виникає питання: в чому наш інтерес? Рятувати вас?",- зазначив Володін.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, Міноборони рф Шойгу з'явився на публіці вперше за 3 тижні: "впровадять нові способи бойових дій"

Раніше Знай писав, Медведєв заявив про "денацифікацію" іноземців: "в першу чергу"

Також Знай повідомляв, порівняння умов утримання українців і російських окупантів у полоні: особисте ліжко і телевізор