Астролог назвав області України, в яких вже до кінця квітня можуть початися бойові дії. Варто прислухатися, і не ігнорувати повідомлення від влади.

Відомий астролог Дмитро Уранус опублікував власний прогноз до кінця квітня 2022 року для України. Він назвав області, які можуть опинитися в зоні ризику вже найближчим часом.

ЗСУ, фото liga
ЗСУ, фото liga

За словами чоловіка, останні тижні квітня Марс опиниться в нижній кульмінації. А це означає, що може зрости ймовірність ракетного обстрілу міст у західній частині України.

Крім цього, рух ракети Уран може свідчити про те, що можливо можуть пройти військові дії на кордонах Польщі та Словаччини.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Астрологія. Фото: Штуки-дрюки
Астрологія. Фото: Штуки-дрюки
Астрологія. Фото: Штуки-дрюки

"Цей аспект доповнює і збільшує ймовірність ракетних і авіаційних ударів по прикордонних територіях. Особливо на стику кордонів Польщі, Білорусії та України (Волинська область)", - стверджує астролог.

Також, в цьому місяці потрібно особливо обережно бути з військовим транспортом, так як противник може засікти їх по стільникового зв'язку. Найнебезпечніше буде в західних областях країни.

Астрологія, скріншот: YouTube
Астрологія, скріншот: YouTube

При цьому, не можна не відзначити того факту, що світові лідери після початку другого етапу ескалації на Донбасі, почали діяти більш рішуче. Наприклад, США, Канада і Великобританія все ж зважилися надати Україні важку артилерію, і це вкрай допоможе в боротьбі за звільнення наших земель. Залишається сподіватися, що все дійсно скоро закінчиться, і Україна знову буде вільна.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники

Раніше повідомлялося, що відомий астролог назвала дати можливої смерті Путіна

Також, Москва може повторити долю Маріуполя: передбачення астролога