Росія продовжує пробивати дно. Так, у "великій і могутній" студентів технікумів почали вчити рити окопи все це на заняттях з ОБЖ. Відео зняв один з очевидців і опублікував в мережі.

Майже два місяці тому Росія почала повномасштабне вторгнення на територію України. З цього дня проти рф вводилися і продовжують вводитися санкції іншими країнами, які з кожним днем тільки посилюються, а паралельно воїни ЗСУ дають відсіч загарбникам.

Студенти риють окопи. Фото: скрін youtube
Студенти риють окопи. Фото: скрін youtube

В умовах санкцією тільки питання часу коли в Росії почнеться справжній колапс економіки і дефолт. Мабуть на тлі цього уряд вирішив, що молодим росіянам освіту ні до чого, адже роботи все одно не буде, але зате вони стануть в нагоді як "гарматне м'ясо" для путінських воєн.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Так, в мережі з'явилося відео, як студенти новочебоксарського технікуму замість занять з ОБЖ змусили рити окопи прямо у дворі "навчального" закладу. Можна тільки здогадуватися яке незавидне майбутнє чекає це покоління через Путіна і його команди.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, росіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового: "Трофейний красень"