Після нападу на Україну росія і весь її уряд викликає лише огиду у всього цивілізованого світу. Так, в одному із зоопарків німецької Баварії стався цікавий інцидент. Дикого кабана, якого раніше назвали на честь глави Кремля через його російських генетичних коренів, вирішили перейменувати. Про це пише інформаційний портал Reuters.

Вторгнення рф в Україну викликало великий резонанс у світі. Практично всі країни підтримують Україну, яка обороняється від країни-агресора. Росія в свою чергу стала фактично країною-ізгоєм.

Кабан. Фото: скрін youtube
Кабан. Фото: скрін youtube

Так, в зоопарку німецької Баварії вирішили перейменувати кабана на прізвисько Путін. Оператор зоопарку Еккард Мікіш прокоментував своє рішення, заявивши, що жоден кабан не заслуговує такого імені. Зоопарк шукав нове ім'я для тварини, і люди направили близько 2700 пропозицій. У підсумку кабана назвали в частину поліцейського з популярної в Баварії серії книг - Ебергофером.

Варто відзначити, що раніше тварину назвали Путіним через його російське генетичне коріння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, росіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового: "Трофейний красень"