Наталія Поклонська, яка була прокурором Криму, і після захоплення півострова, перейшла на бік окупантів, а потім стала депутатом путінської "Єдиної Росії" несподівано "перевзулася", заявивши, що буква "Z" символізує трагедію і горе. Про це вона сказала в ефірі youtube-каналу "живий цвях".

Наталія Поклонська, яка весь час з моменту окупації Криму підтримувала "русский мир" і навіть встигла стати депутатом "Єдиної Росії", несподівано "перевзулася" і розкритикувала російський уряд за злочини в Україні.

Наталія Поклонська, фото: Instagram
Наталія Поклонська, фото: Instagram

Зокрема вона відзначила і символіку у вигляді літери "Z". Поклонська заявила, що вона символізує лише горе і трагедію для обох країн.

"Ця буква "Z" символізує трагедію і горе як для Росії, так і для України. Чому? Та тому що гинуть і російські солдати, і батьки отримують різні звістки. Це біда, адже Міністерство оборони каже стільки загинуло, стільки поранених. Хіба це радість? Ні!",- заявила Поклонська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай писав, росіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового: "Трофейний красень".

Також наш портал інформував, Патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової.

Крім того, наш портал писав, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".