Молодший брат міського голови Києва, професійний боксер, який виступав у важкій ваговій категорії Володимир Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі instagram зазначив, що у війну, яку почала Росія обов'язково повинна перемогти Україна.

Легендарний боксер Володимир Кличко поділився роздумами про війну в Україні, яку розпочала Росія. Він заявив, що українці не можуть програти її, оскільки тоді цілий народ втратить суверенітет і свободу. Більше того, українці втратять все - рівно, як і Європа.

Скрін, відео YouTube Володимир Кличко
Скрін, відео YouTube Володимир Кличко

Володимир Кличко заявив, що Україна повинна щосили протистояти противнику і тоді перемога буде обов'язково за добром і свободою.

"Ми не можемо програти цю війну, інакше ми втратимо наш суверенітет і свободу. Ми втратимо все. Як і Європа. Ми повинні захищатися. Ми виграємо", - зазначив брат Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що з самого початку російського вторгнення Володимир Кличко, як і його брат Віталій, активно працює, закликаючи світову громадськість всіма засобами допомагати Україні протистояти такому сильному і шаленому противнику.

Раніше Знай писав, Патрульна поліція разом з бійцями "Азов" і морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової.

Також наш портал інформував, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Крім того, наш портал писав, Азов майстерно контратакував окупантів у Маріуполі, незважаючи на блокаду: самі себе закидали гранатами.