У багатьох населених пунктах України, які деякий час були під контролем російських окупантів зафіксовано багато випадків зґвалтування жінок і навіть дітей, а також мародерства. Частина загарбників вже повернулася додому, але навіть в Росії, напевно за інерцією, вони продовжують свою злочинну діяльність. Про це стало відомо з повідомлень росЗМІ.

За час перебування на території України російські окупанти скоїли безліч злочинів, зокрема ґвалтували жінок і навіть дітей. Про це стало відомо, коли ЗСУ вигнали їх з раніше окупованих територій, що відбувається в населених пунктах, які ще контролюються російськими військами можна тільки здогадуватися.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Російські медіа почали поширювати новину, що в Санкт-Петербурзі колишній десантник напав на жінку, яка поверталася вночі додому.

Скрін
Скрін

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами постраждалої він побив і зґвалтував її, а як "трофей" прихопив її навушники. Дуже знайомий почерк, адже саме так російські окупанти робили на Київщині та інших регіонах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 7-річний хлопчик з дерев'яним автоматом став на захист Чернігова: зворушлива історія маленького патріота.

Також ми писали, під Маріуполем російські окупанти утримують у таборах понад 20 тисяч осіб: радник мера поділився шокуючими подробицями.

Крім того, наш портал інформував, "ракетні, бомбові та артилерійські удари": українцям показали, яким став стародавній Чернігів після тимчасового оточення.