У мережі розмістили дуже приємну і сильну публікацію, в якій можна почути легендарну українську пісню. Стало відомо, що в католицькій церкві в Польщі всі заспівали «Червону калину».

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ"

Вже весь світ почув легендарну українську пісню про "Червону калину". Після того, як лідер гурту "Бумбокс " Андрій Хливнюк заспівав цю пісню в центрі Києві, захищаючи Батьківщину від окупантів, ця пісня стала справжнім хітом.

Крім цього, "Червону калину" вже заспівали практично всі українські зірки, і не тільки. Наприклад, в Литві, в самому центрі столиці, українська дівчина вийшла на вулицю і заспівала цю пісню з більш ніж 300 місцевих жителів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У Варшаві в католицькому соборі під час служби всі заспівали "Червону Калину". https://t.me/operativnoZSU @operativnoZSU", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Потрібно визнати, що дивлячись на дані кадри, можна випробувати особливі почуття і емоції. Це саме той момент, коли розумієш, що Україну підтримує весь цивілізований світ.

Також є відомості про те, що Захід почав виділяти Україні ще більше фінансової та військової підтримки, щоб воїни ЗСУ могли і далі давати відсіч окупанту.

Нагадавши, Ольга Сумська звернулася до українців зі словами про допомогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", російський письменник Дмитро Биков публічно заявив, що зараз народжує найсильніша Україна.

Також портал "Знай" писав, що жителям України розповіли, скільки стоятимуть популярні продукти.