Католицький Великдень: привітання в листівках, прозі і красиві тости

17 квітня 2022 року католицький світ святкує одне з найголовніших свят – Воскресіння Христове. Вітайте рідних і близьких красивою прозою з Христовим Воскресінням. Нехай свято Великодня розквітає у вашій душі самими різними кольорами веселки!

Великдень, фото: скріншот з відео
Великдень, фото: скріншот з відео

Зруйновані міста, біженці та черги на квартири: Володимир Зеленський почав працювати над вирішенням проблем, викликаних війною

Президент України Володимир Зеленський разом з архітекторами та місцевою владою розпочав роботу над вирішенням проблем, які принесла війна. Гарант обговорив низку важливих питань, зокрема про зруйновані міста, переселенців.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Оля Полякова розкрилася з несподіваного боку: "Я просто жінка з двома дітьми в чужому домі"

Зірка українського шоу-бізнесу Оля Полякова зізнається-реалії сьогоднішнього дня для неї з доньками виявилися справжнім випробуванням, адже вони знаходяться далеко від дому. Дівчатам доводиться звикати до буденних справ, чому щиро радіє артистка.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Переодягнувся в жінку, щоб втекти: відчайдушного українця зловили прикордонники

Всім чоловікам військового віку від 18 до 60 років заборонено залишати Україну, проте один чоловік спробував обійти заборону, переодягнувшись жінкою і прорвавшись до кордону. Охоронці кажуть, що 26-річний чоловік був виявлений на блокпосту таксі в Одеській області і намагався втекти до Молдови за тимчасовими посвідченнями.

Українець
Українець

Дорн замість Путіна і Монатік замість Лукашенка: Російський комік пофантазував, щоб було б, якщо Україна захопила рф і Білорусь

Російський комік Олександр Долгополов висміяв численні заяви пропаганди і самого Лукашенка і путіна про те, що Україна нібито готувалася напасти і створювала ядерну зброю. До того ж він посміявся із заяв про біолабораторіях, які привиділися росіянам в Україні.

Лукашенко і путін, фото: вільне джерело
Лукашенко і путін, фото: вільне джерело