USS Indianapolis був потоплений японським підводним човном, але для тих, хто вижив, їх жахливі випробування тільки починалися, коли акули накидалися на відсталих.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

В результаті найбільш смертоносного нападу акул за всю історію спостережень 150 чоловік були по-звірячому розірвані на шматки, і ця подія була настільки жахливою, що вона надихнула на створення фільму «Щелепи».

У 1945 році USS Indianapolis був потоплений японським підводним човном, але вижив після першої атаки належало жахливе випробування.

Атака підводного човна призвела до спалаху бака на кораблі, в якому знаходилося 3500 галонів авіаційного палива, а це означало, що для моряків на борту єдиним виходом були блакитні води Тихого океану.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Корабель
Корабель

Але ці блакитні води ось-ось повинні були стати червоними, коли голодні акули накинулися на нещасну команду, залучені шумом, бризками і кров'ю, повідомляє Mirror.

За цим послідувало напад акули, настільки жахливе, що воно навіть було включено в фільм "Щелепи" в сцені, де мисливець на акул Квінт розповідає про свій власний вигаданий досвід в цьому інциденті.

Але для сержанта Едгара Харрелла ця жахлива історія звучить дуже правдоподібно, оскільки він був одним із щасливчиків, які пережили безумство, в результаті якого могло бути вбито до 150 чоловік.

Моряки
Моряки

Тигрові акули і океанічні білопері акули встромили свої зуби в команду, зробивши найбільший напад на людей, коли-небудь зареєстроване хижаками.

Що ще гірше, тривалі атаки тривали близько чотирьох днів, оскільки слабкі війська почали слабшати, а акули продовжували кружляти.

Сержант Едгар Харрелл сказав, що до цих пір чує крики друзів, які чіплялися один за одного, коли істоти почали відривати шматки від їх ніг.

Війська збилися в купу в океані в надії відлякати хижаків, але багато хто не зміг уникнути божевілля годування.

Акула
Акула

З 80 чоловіків, які тиснули один до одного у воді з містером Харреллом, тільки 17 були живі через три дні.

Йому і його другу вдалося врятуватися тільки тому, що група моряків закликала їх приєднатися до них на імпровізованому плоту і плисти до берега.