Президент України Володимир Зеленський разом з архітекторами та місцевою владою розпочав роботу над вирішенням проблем, які принесла війна. Гарант обговорив низку важливих питань, зокрема про зруйновані міста, переселенців. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Самого початку війни російські окупанти нещадно руйнували житлові будинки, інфраструктуру міст і вбивали мирних жителів. У ряді регіонів ситуація все ще дуже складна, але деякі населені пункти вже звільнені від загарбників і постає питання відновлення.

Скрін, відео YouTube Зеленський
Скрін, відео YouTube Зеленський

Президент України Володимир Зеленський зібрав разом архітекторів, представників місцевої влади для роботи над проблемами, які принесла війна. Вони обговорили ситуацію з вимушеними переселенцями, а також питання з житлом для військових і відновлення дозволених міст. Гарант зазначив, що Уряд працює над тим, щоб в найкоротші терміни вирішити ці питання.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"З архітекторами, Мінінфраструктури та місцевою владою працюємо над проблемами, які принесла війна. Переселенці, зруйновані міста, черга в квартири, житло для військових. Зробимо все можливе, щоб ці питання були вирішені якомога швидше", - написав Володимир Зеленський.

Раніше Знай писав, лякають американцями і закликають знищити Україну: в Росії в дитсадку провели "свято війни".

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.