Окупанти продовжують " серіал "з маріупольським бездомним, нібито воїном ЗСУ:" змарнілий..."

Російські окупанти опублікували нове відео з" роздведчиком " Володею, якого нібито взяли в полон у Маріуполі. Раніше з ним знімали Тік-струми кадирівці, але тоді в захопленому в полон "бійці ЗСУ" один з місцевих жителів впізнав бездомного.

Захоплений у полон "розвідник". Фото: скрін youtube
Захоплений у полон "розвідник". Фото: скрін youtube

Оля Полякова розповіла про життя з чоловіком на відстані

Популярна співачка Оля Полякова зізнається, що про початок війни вона дізналася від няні своїх дітей. Того ж дня вони з родиною виїхали з власної квартири, в якій щойно завершили ремонт, на Західну Україну. Чоловік Полякової залишився охороняти їх будинок і захищати Україну. Співачка запевняє - такої довгої розлуки у них ще не було і це виявилося для неї найбільшим випробуванням.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оля Полякова з чоловіком, фото: Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото: Instagram

"Важливе рішення": Віталій Кличко розповів, якими будуть тарифи на комуналку в Києві

Всім добре відомий спортсмен і політик, мер столиці України Віталій Кличко повідомив дуже важливі новини, які стосуються комунальних послуг. Мер Києва заявив, що тарифи на комуналку поки змінюватися не будуть і залишаться на колишньому рівні.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Потап показав, що саме воїни " Азова "з Маріуполя підбили крейсер" Москва": "Ви що не знали?"

Відомий український виконавець, чоловік Насті Каменських, Олексій Потапенко показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram одну з версій, за якою затонув російський ракетний крейсер "Москва".

Потап, скріншот з відео
Потап, скріншот з відео

Відомий астролог назвала дати можливої смерті Путіна

Астролог назвала кілька дат, які будуть ключовими для України у війні з Росією. 6 квітня для України буде дуже хороша подія. Положення трьох планет символізує диво. Воно буде уособлювати собою те, що ми дуже хочемо і воно здійсниться якимось чином, яким ніхто і не міг уявити. День, коли будуть підписані важливі документи, швидше за все, буде допомога закордону, відбудуться події, які вирішать все. Припинення вогню прогнозується на 24 квітня.

Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського
Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського