У російських школах незабаром з'являться "парти героїв", на них буде написана біографія військові, які нагороджені званням "Герой росії".

Про таке нововведення в школах рф розповів нардеп Олексій Гончаренко на своєму Телеграм-каналі.

Так, стало відомо, що в російських школах, зокрема в Тюмені, хочуть в класах поставити так звані "парти героїв". За такими партами буде дозволено сидіти учням, які показують високі результати в навчанні.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

На таких партах будуть написані біографії російських військових, які носять звання "Герой росії". Також на парті буде зображено фото військового.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І тут мотивація бути кращим учнем випарувалася. Тепер їх з самого дитинства навчають: класно бути військовим, вбивати людей і відбирати землі. Підпиши контракт! Вчать бути м'ясом з дитинства", - зазначив нардеп Олексій Гончаренко.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що в росії ініціатором проекту "парти героїв" виступила організація "герої Уралу". До того ж її потримав регіональний уряд. Скільки буде встановлено подібних парт в тюменських школах, поки невідомо.

Нагадавши, поліція затримала зрадника з Бучі, який з окупантами бив і залякував мирних жителів: загрожує довічне

Раніше портал Знай писав, жителі Бєлгорода знову поскаржилися на вибухи: білий стовп диму почав підніматися в небо

Також портал Знай повідомляв, у Росії знову обстріляли свій же сарай на кордоні, звинувативши Україну, Росія влаштувала чергову провокацію і звинуватила ЗСУ в атаці по мирних жителях