У соціальній мережі розмістили унікальний відеоролик, на якому можна побачити талановиту біженку з України. Вона вийшла у велике місто Литви, де заспівала з місцевими жителями легендарну українську пісню.

Відповідний пост продемонстрували в Telegram-каналі "Україна зараз"

Потрібно нагадати про те, що трек «Ой у лузі червона калина...» став справжньою легендою і символом України. Спочатку цю пісню можна було почути від Андрія Хливнюка, який заспівав її на вулиці, охороняючи центр Києва від окупанта.

Потім, через деякий час, практично всі українські артисти заспівали цю прекрасну пісню.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

""Ой у лузі червона калина..." зазвучала у Вільнюсі, Литва Українська біженка Єлизавета співає разом з 300 литовцями, які відповіли на її заклик зібратися у Вільнюсі і заспівати знамениту українську пісню. Підписатися / надіслати новину", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Дивлячись на ці потужні кадри, мурашки йдуть по шкірі. Прекрасно видно, як у Литві підтримують українців, точно так само, як і практично у всьому світі.

Всі вірять у перемогу ЗСУ і в український народ, який героїчно чинить опір фашизму в 2022 році.

Нагадавши, у мережі пояснили, чому різко заворушилися літаки чиновників в Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Стівен Сігал відправився в москву щоб підтримати Путіна.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, як орки шукають своїх загиблих.