Чому в Росії різко підняли в повітря урядові спецборти: ігри на нервах, евакуація

У росії триває повітряна активність, з москви вилітають пасажирські літаки, але куди вони прямують ніхто не знає, військовий експерт спробував припустити імовірні варіанти розвитку подій.

Літак. Фото: YouTube
Літак. Фото: YouTube

Парламент Молдови офіційно заборонив георгіївську стрічку в країні: "Незаконна символіка"

У соціальній мережі повідомили про те, що на території Молдови прийняли новий закон, в якому йдеться про символіку. З'явилися відомості, що місцевий парламент заявив, що георгіївська стрічка тепер буде вважатися незаконною символікою в країні.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Георгіївська стрічка - фото  Корреспондент.net
Георгіївська стрічка - фото Корреспондент.net

Влада вирішила, як відновлять зруйновані міста — замість армії чоловіків на будівництво

В Україні діє воєнний стан, який забороняє виїзд чоловікам, з 18 до 60 років покидати територію країни. Стало відомо, що чоловіків не будуть мобілізовувати попри їхню волю, але будуть залучати до відновлення міст, зруйнованих під час російської агресії.

Зруйновані мости. Фото: Facebook
Зруйновані мости. Фото: Facebook

20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці: "Більше не..."

Переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин слідом за іншими знаменитостями розірвав стосунки зі своєю дружиною. Про це повідомляє viva_ukraine_magazine в соціальній мережі instagram. Пара прожила в шлюбі всього 4 місяці. У них є маленька дочка, якій всього 3 місяці.

Роман Сасанчин. Фото: скрін youtube
Роман Сасанчин. Фото: скрін youtube

Колишня дружина Позитива Аня Андрейчук показала, чому дельфіни "люблять" путіна: "Не знімай трусики"

У сторіс ексдружини Позитива з'явилося фото з путіним, і дельфіном, який вирішив "полюбити" російського диктатора. Колишня дружина Олексія Завгороднього, Позитива, Аня Андрійчук показала чому між дельфінами та путіним "любов". На фото, яке дівчина розмістила в сторіс Instagram до путіна ззаду підплив дельфін та поклав носа йому на плече.

Колишня Позитива, Аня Андрійчук. Фото: Instagram
Колишня Позитива, Аня Андрійчук. Фото: Instagram