РНБО призупиняє роботу політичної партії "Опозиційна платформа за життя", яка відома своїми проросійськими поглядами. Про це стало відомо від народного депутата Олексія Гончаренка, який повідомив про рішення у своєму telegram-каналі.

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що у Верховній Раді припинена діяльність фракції "Опозиційна платформа - за життя". Також наголошується, що з політичної партії вийшли нардепи Ісаєнко і Бурмич.

Верховна Рада. Фото: Youtube
Верховна Рада. Фото: Youtube

Варто відзначити, що" ОПЗЖ "похитнулася з перших днів війни, оскільки деякі народні депутати почали виходити з партії, яка активно виступала за "русский мир".

Скрін
Скрін

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Служба безпеки України провела спецоперацію із затримання голови політради партії "Опозиційна платформа — за життя" і кума Путіна Віктора Медведчука, який раніше втік з-під домашнього арешту. Незабаром президент Володимир Зеленський звернувся до російського уряду з пропозицією обміняти кума Путіна на українських захисників, які зараз перебувають у полоні у рф.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал писав, Олена Зеленська розповіла історії травмованих Українців, це зробили з ними окупанти: "Життя має тривати".