Британська компанія Reckitt Benckiser, яка володіє такими брендами, як Nurofen, Strepsils, Durex та Vanish, розпочала процес передачі свого бізнесу в росії іншим власникам.

Жахливі новини, з росії йдуть виробники презервативів Durex та Сontex. Про це повідомляють Reckitt Benckiser.

Презервативи. Фото: Telegram
Презервативи. Фото: Telegram

Виробники повідомили, що не будуть підтримувати країну-агресора через війну в Україні. Проте в Україні побачили в цьому не зовсім позитивну новину. Адже тепер збільшить імовірність збільшення кількості рашистів.

"Як кажуть, презервативи йдуть, а гондони залишаються. Це що тепер виходить. Їх стане ще більше? Може не треба?", - прокоментували в пабліках.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто зазначити, що крім виробників презервативів, з російського ринку вирішили піти італійці, виробники відомої кави Lavazza.

Проте, зупинення роботи очікується не лише в рф, але й в Україні. Виконавчий директор Lavazza Антоніо Баравалле повідомив, що компанія заявила, що змушена тимчасово припинити продажі в Україні через зростання цін на сировину у "надзвичайно складному і багатому на виклики" 2022 році.

Найбільший у світі незалежний нафтотрейдер Vitol Group має намір припинити торгувати російською нафтою до кінця 2022 року. Це значний крок у подоланні залежності від російських енергоносіїв.

Нагадаємо, раніше Ігор Ласточкін показав майбутнє росіян без нових фільмів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у парламенті Норвегії пропонують передати Україні ППО NASAMS і ударні ракети NSM.

Також "Знай.ua" писав, що українці змішали Лоліту Мілявську з брудом за те, що підстилалася під путіна.