Громадянин Іспанії приїхав на мотоциклі, щоб доправити в Україну допомогу у вигляді медикаментів. Про це розповіли у Патрульній поліції України.

Як розповіли правоохоронці Волинської області, вони несли службу на одному із стаціонарних постів, коли до патрульних звернувся по допомогу громадянин Іспанії. Виявилося, що чоловік самотужки приїхав в Україну на мотоциклі. Небайдужий іноземець привіз українцям допомогу у вигляді медикаментів.

Скрін, Facebook Патрульна поліція
Скрін, Facebook Патрульна поліція

Чоловік провів п’ять діб поспіль на своєму транспортному засобі та подолав понад три тисячі кілометрів, аби привезти українцям допомогу в ці важкі часи.

Однак благодійник не знав, куди саме відвезти свій багаж, тому звернувся по пораду до патрульних. Правоохоронці направили і супроводили мотоцикліста до одного з лікувальних закладів області.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Патрульні висловили щиру вдячність громадянину Іспанії, який надав Україні посильну допомогу та підтримку.

Фото: ГУ ПП
Фото: ГУ ПП

«Якщо є настільки небайдужі люди, Україна обов'язково переможе у цій війні!», - впевнені у Патрульній поліції.

«Велика, велика подяка цьому чоловіку!!!», «Це неймовірний чоловік і шалена людяність , я приємно вражена», «Зворушлива історія! Респект!», «Щира подяка, нехай Ангел охоронець оберігає», - дякують іноземцю українці в коментарях до повідомлення.

Фото: ГУ ПП
Фото: ГУ ПП

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легендарний сержант "Балу" перед героїчною загибеллю забрав за собою 10 окупантів: "Завжди усміхнений".

Також наш портал інформував, волонтер вижив після розстрілу і розповів, що діялося в окупованому селі: "Вдав, що не дихаю".

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.