У соціальній мережі поділилися курйозним постом, який присвятили росії. У зв'язку з тим, що на громадян і на саму країну окупантів постійно накладають санкції, можна зрозуміти, яке їх чекає майбутнє.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Захід України»

У зв'язку з тим, що путін продовжує вбивати невинних людей в Україні, захід і Європейський Союз продовжую відрізати росію від цивілізації. Однак не потрібно забувати і про інші санкції, які буквально знищують економіку агресора.

Вже є відомості про те, що багато компаній особистої гігієни, одягу, техніки і гаджетів, різноманітні сайти і магазини припинили свою роботу на території росії.

Варто припустити, що росія спробує замінити весь цей імпорт своєю продукцією, але вона, м'яко кажучи, буде далеко не вищої якості.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

"Майбутнє москалів", - підписаний пост у соціальній мережі.

Дивлячись на дану публікацію, важко утримати посмішку, так як це виглядає дуже смішно і досить правдоподібно. Знаючи, на що здатний путін, і його любов до колишнього Радянського Союзу, ймовірно, все так і буде.

Потрібно розуміти, що чим далі путін заходить, тим гірше він робить для свого народу. Але, на превеликий жаль, росіяни звикли терпіти і догоджати своєму правителю, вони навіть згодні жити в злиднях і бути відрізаними від цивілізації.

Нагадавши, українець, що вижив, розповів неймовірну історію про пережите в Бучі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям повідомили про доставлену гуманітарну допомогу.