Знаменитий професійний боксер, гордість України, мер Києва Віталій Кличко поділився дуже важливими новинами. Він повідомив, що у популярного додатка є важливі зміни, які допоможуть жителям Києва, і не тільки.

Відповідну публікацію Віталій Кличко розмістив у своєму акаунті в Telegram.

"Друзі! Від сьогодні кияни зможуть слідкувати за станом повітря в столиці в застосунку «Київ Цифровий». Ми доповнили сервіс даними усіх міських пунктів моніторингу якості повітря. Один із них, у Подільському районі, я відвідав сьогодні. Зазначу, що Київ продовжує посилювати контроль за станом атмосферного повітря. Адже військові дії та обстріли спричинили пожежі в передмістях, від чого стан повітря в деякі дні був незадовільним. У столиці вже працюють 5 стаціонарних комплексів європейського зразка, які ретельно досліджують якість повітря за близько 10 показниками. А невдовзі додамо і вимірювання радіаційного фону. Такі пости є на лівому і правому берегах столиці. Пост на Подолі, де я був сьогодні, встановили в грудні минулого року. У 2022 році плануємо встановити ще 3 стаціонарних пункти спостереження - в Деснянському, Голосіївському та Святошинському районах. Також у Києві розташовані понад 40 індикативних постів моніторингу повітря, які доповнюють дані основних пунктів", - повідомляє мер столиці України.

Нагадавши, відомий журналіст дав неприємні прогнози про війну в Україні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", до Володимира Зеленського приїхали відразу кілька президентів із зарубіжжя.