Дмитро Медведєв, приспішник президента країни-агресора російської федерації, володимира путіна, несподівано перейнявся долею затриманого Віктора Медведчука. Він дійшов до того, що почав загрожувати українській владі.

Після мовчанки кремля у відповідь на новину про затримання кума путіна, тільки медведєв відреагував на долю Медведчука.

"Окремі виродки, які називають себе "українською владою", повідомляють, що хочуть вибити свідчення з Віктора Медведчука, потім "швидко та справедливо" засудити його, а потім обміняти на полонених. Цим діячам варто уважно озиратися на всі боки і міцно замикати двері на ніч, щоб самим не опинитися в числі осіб, що обмінюються", – заявляє він.

Зазначимо, що раніше Дмитро Песков відмовився коментувати повідомлення Службі безпеки України про те, що втікача з-під домашнього арешту Віктора Медведчука було затримано під час спроби покинути країну.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Песков послався на те, що зараз у медіапросторі шириться велика кількість фейкової інформації. Разом із тим, на знімку, поширеному СБУ, легко впізнати одного з лідерів «ОПЗЖ».

Медведєв, фото: Getty Images
Медведєв, фото: Getty Images

Нагадаємо, що Потап нагадав Медведєву про давню дружбу і смішні танці під дудку путіна: "Скоро, Діма, на концерт до Кобзона".

Раніше ми повідомляли, що українці жартують про затримання Медведчука, зірки не лишилися осторонь: "Стояв в теробороні, поки Марченко на бронік збирала".

Крім того, "Окупанти-фашисти": Потап поділився погрозами і шантажем російського ворога. Дає відсіч на своєму фронті.