Відома українська письменниця Лариса Ніцой вказала на головний недолік практично всіх українців - негатив. Вона зазначила, що українці роками привчалися до негативу через телевізор і з цим потрібно боротися. Про це вона розповіла на своїй сторінці в facebook.

Лариса Ніцой заявила, що українці не вміють радіти хорошим новинам, ні загрузли в негативі, до якого роками їх привчав телевізор. Вона зазначила, що народу потрібно виправлятися і вчитися сприймати як погане, так і хороше.

Лариса Ніцой, фото з фейсбук
Лариса Ніцой, фото з фейсбук

" Як тільки надходить добра новина - одразу її треба закаламутити поганою новиною. Ми нація негативістів. Нам усе погано. Так не можна. Коріння цього негативізму - з ящика. Ящик прочищав мізки не лише московському кодлу. У нас це діяло інакше. Телевізор роками привчав українців до негативізму. Все хороше треба розкритикувати і розмазати. Врешті сталося те, що сталося. Нам лише погані новини подавай, бо від поганих новин адреналін скаче ого-го. А це як наркотик. Нам треба переформатовуватися. Треба навчитися добрі новини сприймати як добрі, хоч і складно це робити на тлі трагедії з Маріупольськими захисниками. А сумні новини - як сумні", - написала Ніцой.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва вразила потужним виконанням Гімну України на польському стадіоні: це варто почути.

Також ми писали, Маша Єфросиніна обрізала всі контакти з росіянами після жахливого випадку - це на голову не налазить: "До кінця днів"

Нагадаємо, Ігор Ласточкін показав майбутнє росіян без нових фільмів: "Вирішив вдарити себе каменем".