В Україні закінчився опалювальний сезон. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль відзвітував скільки запасів газу ще залишилося в сховищах і як пройшов опалювальний сезон. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Глава Кабміну Денис Шмигаль заявив, що цей опалювальний сезон в Україні пройшов успішно. По його завершенню в сховищах ще залишилося блакитне паливо в обсязі 9 мільярдів кубометрів. Крім того, на складах зберігається 1 мільйон тонн вугілля. Прем'єр-міністр додав, що уряд вже починає підготовку до наступного опалювального сезону.

Опалення, скріншот: Youtube
Опалення, скріншот: Youtube

"Успішно завершили опалювальний сезон. 9 млрд кубів газу в сховищах. 1 млн. тонн вугілля на складах. Починаємо підготовку до наступного опалювального сезону", - сказав Шмигаль.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто відзначити, що після опалювального сезону в сховищах залишилася майже половина запасу блакитного палива, адже Україна починала цей сезон, маючи в запасі 18,9 мільярда кубометрів газу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "розстріляли під час евакуації з Бучі": слізна історія про ще одне втрачене щасливе життя української родини.

Також наш портал інформував, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, що воїн-музикант з Карпат розповів про настрої в ЗСУ, і що змінилося з 2014 року: "Всі розуміють, заради чого вони це роблять".