Щонайменше 13 людей отримали поранення після того, як чоловік в масці відкрив вогонь на станції метро 36th Street в Сансет-парку в Брукліні, Нью-Йорк, підтвердила пожежна служба.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кілька людей були поранені на жвавій станції метро в Брукліні в Нью-Йорку, повідомила міська пожежна служба.

Пожежники виявили кілька закривавлених пасажирів, що лежать на підлозі станції після того, як відреагували на повідомлення про задимлення на станції 36th Street в Сансет-парку в Брукліні.

Поліція Нью-Йорка і члени загону саперів поліції Нью-Йорка заявили, що реагують на повідомлення про людей, поранених або в результаті перестрілки, або в результаті вибуху.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Перекрите метро і дорога
Перекрите метро і дорога

За даними New York Times, пожежна частина підтвердила, що 13 людей отримали поранення.

Новини поліції Нью-Йорка написали в Твіттері: "У зв'язку з розслідуванням уникайте району 36-ї вулиці і 4-й авеню в Брукліні. Чекайте машин швидкої допомоги і затримок в околицях. Що стосується кількох людей, застрелених на станції метро "36th Street" в Брукліні, то в даний час активних вибухових пристроїв немає. Всіх свідків просять телефонувати @NYPDTips за номером # 800577tips. Будь ласка, тримайтеся подалі від цього району. Додаткова інформація буде надана, коли вона буде доступна".

Вони додали, що в цьому районі очікуються затримки і машини екстрених служб.

Свідки стверджують, що нападник був одягнений в протигаз і помаранчевий будівельний жилет.

Чоловік був помічений кидаючим пристрій на станції Бруклінського метро, а потім відкрив вогонь, повідомила поліція NBC New York.