12 квітня відзначається День космонавтики і в Міністерстві культури Білорусі поділилися публікацією присвяченою святу, проте осоромилися, насмішивши користувачів мережі.

Міністерство культури Білорусі вирішило опублікувати пост, присвячений Дню космонавтики. У відомстві зробили колаж з космонавтами і написали кілька пропозицій під ним, але допустили вельми курйозну помилку. Так, вони хотіли написати, що Білорусь "космічна держава", але замість цього вийшло "комічна", що більше схоже на правду.

Олександр Лукашенко. Фото: Youtube
Олександр Лукашенко. Фото: Youtube

"Вони були першими білорусами, що зробили крок у космос! Білорусь сьогодні - комічна держава! Лукашенко сьогодні - на космодромі"Східний". 12 квітня - День космонавтики", - йдеться в повідомленні.

Скрін Мінкультури Білорусі
Скрін Мінкультури Білорусі

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у відомстві згадали, що в цей день самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко відправився на зустріч з Путіним, яка проходить на космодромі "Східний". Варто відзначити, що після минулої їх зустрічі Лукашенко став героєм мемів, які швидко набрали популярність в мережі.

Раніше інформаційний портал Знай писав, матері небіжчиків і окупантів Росії штурмують військкомати, щоб забрати їх додому: "Замінюють останками".

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, ми повідомляли, Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо"