Папа Франциск може зустрітися в Єрусалимі з Патріархом Кирилом, який благословив вторгнення Росії на територію України. Зазначається, що можлива зустріч первосвящеників Римо-Католицької та Російської православної церков буде другою за рахунком. Про це пише інформаційний портал Reuters.

Папа Франциск має намір провести зустріч з Патріархом Кирилом в Єрусалимі. Зустріч первосвящеників Римсько-католицької та Російської православної церков буде другою за рахунком ще з часів Великого розколу, що відбувся в 1054 році. Вперше сторони зустрілися в 2016 році на Кубі. Відзначається, що патріарх Кирило виступає за війну проти України і навіть благословив вторгнення російських окупантів.

Папа Римський Франциск, фото: скріншот з відео
Папа Римський Франциск, фото: скріншот з відео

За даними джерела 85-річний Папа Франциск 12-13 червня повинен відвідати Ліван, а потім відправиться в Йорданію звідки полетить в Єрусалим на зустріч з Кирилом, яка повинна відбутися вже 14 червня.

Патріарх Кирило. Фото: скрін youtube
Патріарх Кирило. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що за інформацією одного з джерел видання зустріч вже вирішена, втім, інші повідомляють, що це лише один з можливих варіантів.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Валерій Залужний здивував "космічною" зброєю проти крил Росії: з такою нічого не страшно.

Також наш портал повідомляв, гречка 59 гривень і цукор по 26: як в Україні змінилися ціни у воєнний час, статистика від Мінфіну.

Крім того, ми інформували, з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.