Валерій Залужний здивував "космічною" зброєю проти крил Росії: з такою нічого не страшно

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав, чим ловитимуть ворожі безпілотники, виготовляє їх литовська компанія. Фото з незвичайним комплексом, який вже встигли охрестити "космічним". Компанія з Литви NT-Servise розробила Сучасний радіоелектронний комплекс протидії безпілотникам EDM4S. апарат "стріляє" електромагнітний імпульс у бік БПЛА/дронів і вони втрачають управління.

Валерій Залужний. Фото: YouTube
Валерій Залужний. Фото: YouTube

Надя Дорофєєва розкрила кохану людину після розставання з Дантесом: Кацуріна поруч немає

Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка теж була змушена покинути свій будинок через війну, розв'язану Росією. Так вийшло, що її багаторічні відносини з Дантесом підійшли до кінця. А зараз вона поділилася архівною фотографією з якоюсь Лерой Бородіною. Вона додала, що вже хоче скоріше побачитися з Валерією вдома один у одного, ймовірно після війни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

У гордумі Москви заговорили про справжню кількість жертв у війні проти України: "Будуть гірко шкодувати"

У РФ починають підозрювати, що так звана «спецоперація» в Україні пішла не за планом і в український чорнозем лягає набагато більше їхніх солдатів, ніж про це говорять офіційно. Відео з виступом депутата Московської міської думи Сергія Мітрохіна, який стурбований справжньою кількістю російських жертв в Україні, опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Скрін, відео YouTube Сергій Мітрохін
Скрін, відео YouTube Сергій Мітрохін

Тоня Матвієнко нагадала, як Польща просила зброю від Заходу і чим це закінчилося: "У чорній пожежі конає Варшава"

Відома українська співачка Тоня Матвієнко записала новий ролик, в якому зачитала вірш польського поета. Закликала в такий спосіб Захід надати більше зброї. Цього разу Тоня Матвієнко зачитала вірш польського поета Збігнєва Ясинського, який той написала ще в 1944 році, під час Варшавського повстання проти нацистів.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Коля Серга востаннє відповів Регіні Тодоренко після загибелі її екскоханого в Бучі: "Мовчання - активна позиція"

Відомий український артист Коля Серга востаннє звернувся до своєї колеги, і колись подруги Регіни Тодоренко. Вирішив поставити крапку в цьому скандалі раз і назавжди. Коля Серга засудив Регіну Тодоренко за мовчання стосовно війни в Україні. Навіть після того, як її колишній коханий був убитий російськими окупантами в Бучі.

Коля Серьга і Регіна Тодоренко, фото: скріншот з відео
Коля Серьга і Регіна Тодоренко, фото: скріншот з відео