У Росію раптово прийшла біда, яку ніхто не очікував: закінчуються силіконові імпланти для грудей. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, пластичні хірурги в Росії зазвичай використовують імпланти, куплені в США, Нідерландах і Бразилії. Опитування хірургів-пластиків, які практикують в російських клініках, показав, що якісні імплантати для бюста і сідниць, а також філери тепер стануть дефіцитом.

Пластична операція. Фото: скріншот youtube
Пластична операція. Фото: скріншот youtube

У зв'язку з цим хірургам доводиться піднімати ціни на свої послуги, а клієнти благають провести операції якомога швидше – зі старих запасів. Медики в своїй роботі змушені задовольнятися залишками, і в наявності вже немає більшості найпопулярніших розмірів.

Також виникла проблема з якісними нитками для операцій - їх теж вже майже немає. В даний час хірурги терміново шукають можливість завозити підсанкційний товар через Вірменію або Казахстан.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Форми жіночих грудей, інсталяція: sensum
Форми жіночих грудей, інсталяція: sensum

До речі, той же Китай займається виробництвом силіконових імплантів для пластичної хірургії, але якість його продукції залишає бажати кращого.

Російські хірурги відзначають, що імпланти потрібні не тільки бажаючим просто збільшити груди, але і тим, чиї молочні залози постраждали від онкології.

Нагадаємо, що Байден може надіслати в Україну особливу зброю: це має зупинити окупантів.

Раніше повідомлялося, що зєм'я з Бородянки, ховаючись від окупантів, почула їхнє обурення через життя українців

Також, еобмежники розповіли, скільки українців чоловіків намагалися втекти від війни-вижили не всі