Наступ на Донбас вже почався, але сил противника не вистачає-Арестович

Радник голови ОП, військовий аналітик Олексій Арестович, повідомив, що очікується прибуття підкріплення для другого етапу-це 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп), які приїжджають з Далекого Сходу, 5-та армія, і ті, кого вивели з півночі у нас – від Києва, Чернігова та Сум. На думку політолога, з півночі наступ йде, але з півдня не виходить.

Олексій Арестовчич. Фото: Youtube
Олексій Арестовчич. Фото: Youtube

Потап підловив пішака путіна Пєскова на дурній помилці, відправив Маріуполь під Луганськ: "Який довбо*б..."

Прес-секретар президента Росії володимира путіна, Дмитро Пєсков, в ефірі телеканалу Sky News заявив, що українське місто Маріуполь нібито входить до складу самопроголошеної "Луганської народної республіки". Про це повідомив український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап).

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube
Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube

Безкоштовний проїзд для українців: в яких країнах можна заощадити на поїзді або автобусі, умови

Ми склали список країн, які зробили безкоштовним залізничний проїзд для українців. Для того щоб скористатися пропозицією в більшості країн, досить пред'явити на касі український паспорт і отримати квиток.

Біженці з Донбасу, фото росЗМІ
Біженці з Донбасу, фото росЗМІ

Анастасію Волочкову винесли вперед ногами після похорону Жириновського: нарешті без шпагату

Скандально відому російську балерину Анастасію Волочкову помітили в компанії нового чоловіка. Волочкова сидить на руках у великого чоловіка біля Білого легкового автомобіля з відкритими дверцятами. На балерині - розкішна шубка і штани бірюзового кольору.

Анастасія Волочкова. Фото: YouTube
Анастасія Волочкова. Фото: YouTube

Володимир Зеленський не скоро зустрінеться з путіним: екстрасенс застерегла президента від впливу -" буде застосована сила"

Надія у багатьох залишається тільки на переговори Володимира Зеленського і Московського вбивці Володимира Путіна. Але коли ж пройдуть ці переговори, до чого приведуть і чи буде кремлівська міль тиснути на нашого президента? Про це розповіла екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська.

Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: t1.ua
Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: t1.ua