Окупанти обчистили Чорнобиль до нитки, забрали 169 осіб і винесли все цінне: "Чайники, Кавоварки, ліжка"

У кімнатах в адміністративній будівлі Чорнобильської атомної електростанції з 24 лютого до 31 березня частину нацгвардійців утримували в якості заручників. А 31 березня, залишаючи територію Чорнобильської АЕС, загарбники вивезли з собою 169 бійців Національної гвардії. Співробітники станції розповіли, що перед тим, як виїхати, окупанти пограбували Чорнобильську АЕС. Вони забрали всі цінні, на їхню думку, речі.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube
Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube

Улюблениця Вакарчука Христина Соловій зраділа відходу Володимира Жириновського в інший світ: "Здох плюгавий"

Відома українська співачка Христина Соловій поділилася кумедним мемом, головним героєм якого став одіозний російський політик Володимир Жириновський, який помер напередодні. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

"В очах – весь біль народу": у мережі показали, як змінився Володимир Зеленський під час війни з рашистами

У соціальній мережі показали незвичайні кадри, на яких можна побачити президента України Володимира Зеленського. На кадрах можна порівняти, яким був глава України до війни і під час неї.

Фолодимир Зеленський. Фото: Youtube
Фолодимир Зеленський. Фото: Youtube

Комік Нурлан Сабуров пояснив, чому не висловлюється проти росії: "є свої страхи"

Під час виступу відомого гумориста, до нього звернувся небайдужий чоловік. Він закликав коміка, щоб він висловився про війну в Україні, яку розв'язала Росія. Фанат коміка просив, щоб він визнав Росію винною у всьому цьому.

Виступ Нурлана Сабурова, скріншот
Виступ Нурлана Сабурова, скріншот

Борис Джонсон потрапив в "антирейтинг" путіна і тому таємно їхав до Володимира Зеленського: "Розуміємо ризики"

У суботу, 9 квітня до Києва прибув прем'єр Великобританії Борис Джонсон для зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. Після конструктивного діалогу вони вирішили прогулятися військовим Києвом. Українці відзначили дивина того, що візит Бориса Джонсона ніяк не був анонсований в ЗМІ.

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official