У соціальній мережі розмістили унікальну курйозну інформацію, в якій можна дізнатися про таку росію, якою вона є насправді. З'явилися відомості про те, що в рф доктора виписують направлення на листах часів СРСР.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Боже, яке кончене»

"Лікарі в рашці почали виписувати направлення на радянських аркушах Скоро будете на бересті писати", - повідомляється в популярному месенджері.

Варто відзначити, що таке навіть і уявити було важко до тих пір, як це люди не побачили на власні очі. У росії все настільки погано, що вони користуються речами з Радянського Союзу. Українці не промовчали і гарненько висміяли росію.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ласкаво просимо в СРСР", "хотіли СРСР? Отримуйте, с*ки їб*ні", "Ше й просто аскорбінку колять, якщо судити з листку призначень", "Шо папір закінчився?((((", "ХАХАХПХПХПХХП", "Я ніяк не можу зрозуміти: совка нема вже 30 років. Де це зберігалося? У спеціальних сховищах із спеціальним клімат-контролем? І головне: нахуа????", "правда в тому, що і у нас такі форми зустрічались, оскільки реформ в галузі не було з тих часів", "Це де ж вони їх відкопали??? 30 років зберігати бланки зниклої країни...", "Але ж зберігали так довго, мабуть щось знали", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, у столиці України потроху запускають громадський транспорт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Андрій Данилко попросив допомагати українським дітям.