Голова Полтавської Військової адміністрації Дмитро Лунін потрапив у делікатну ситуацію після повідомлення про скасування повітряної тривоги.

Відповідні кадри опублікували в Телеграм-каналі "Україна зараз".

Так, стало відомо, що голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін потрапив у делікатну ситуацію. У своєму каналі в Телеграм він так поспішав повідомити про скасування повітряної тривоги, що випадково довантажив не те фото з галереї.

Скріншот Телеграм
Скріншот Телеграм

Разом з повідомленням про скасування повітряної тривоги завантажилося фото дівчини, яка позує в нижній білизні. Хто ця дівчина на фото - невідомо.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Може дружина. А може, і не дружина... І хто взагалі веде тг-канал. Він сам особисто, чи сммщик. Але вийшло кумедно. Якщо сммщик - просимо начальство не судити строго. Якщо сам Лунін - сподіваємося, що дружина зрозуміє і пробачить. Такі помилки тільки піднімають всім настрій", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Скріншот Телеграм
Скріншот Телеграм

Відзначимо, що під час наступної тривоги Дмитро Лунін і сам вирішив пожартувати над собою і помилкою, яку допустив.

Скріншот Телеграм
Скріншот Телеграм

"Увага! Повітряна тривога. Вибачте на цей раз без фото. Всі в укриття", - зазначив Дмитро Лунін.

Нагадавши, від безсилля і немочі розстріляли Шевченка: Андрій Андрєєв показав наслідки окупації Бородянки

Раніше Знай писав, російські окупанти готують" живий щит " перед битвою за Донбас: повертають з Росії евакуйованих

Також Знай повідомляв, Українка, ховаючись у погребі, розчула шок окупантів через Nutella і ноутбуки у кожного: армія дикунів