Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, рф вчинила безліч військових злочинів в нашій країні. За це її владу має чекати суд у Гаазі.

Однак на ТікТок-сторінці "Арестович. Інфо", поділилися висловлюванням російського письменника Михайла Веллера, який вважає, що Гаазький суд не допоможе.

На думку письменника безліч всесвітніх організацій, які живуть за рахунок податків простих людей, давно вже нічого не вирішують. Тому на думку Веллера чекати, що Гаазький суд покарає володимира путіна не варто.

Михайло Веллер, скріншот
Михайло Веллер, скріншот

"Не отримає. Справа в тому, що всі ці абсолютно паразитарні, абсолютно порожньо декларативні Всесвітні організації вже давно нічого не роблять. Не хочуть, не можуть, і не збираються. Насправді це викрадання грошей з бюджету, нічого більше, це тисячі і тисячі паразитів, які живуть за рахунок податків людей", — зазначив письменник Веллер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, і почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. На всій території України указом президента Володимира Зеленського було введено воєнний стан.

Україна дає потужну відсіч ворогові, і з початку війни було ліквідовано вже понад 19 тисяч російських окупантів.

@info.ua

Всех интересует этот вопрос #веллер #путин #гаага #гаагатрибунал

♬ оригинальный звук - Арестович. Инфо

Нагадавши, Олексій Арестович зробив несподівану заяву: "Путін вже помер"

Раніше Знай повідомляв, Михайло Подоляк розповів, як Росія поводиться під час переговорів: "дивляться в очі і кажуть - нацисти!"

Також Знай повідомляв, Великобританії хочуть очолити процес з видачі ордера на арешт Путіна