"Школярі просять вбивати українців": СБУ в черговий раз перехопила розмову "щуроподібних" рашистів

Служба безпеки України в черговий раз перехопила розмову окупанта з його дівчиною. Цього разу можна чітко почути, як так званий "русский мир" ставиться до українського народу.

Київська область, фото "Українська правда".
Київська область, фото "Українська правда".

"Горять живцем у пеклі": у мережі показали окопи окупантів у Рудому лісі, який "подарував" їм смертельне опромінення

Всім жителям України вирішили показати унікальні кадри, на яких чітко видно, як рашисти обкопувалися в окупованому Чорнобилі. Є відомості про те, що вони кілька тижнів обкопувалися в Рудому лісі, де радіація просто зашкалює.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рудий ліс
Рудий ліс

Настя Івлєєва втекла до Туреччини з вагітною Тодоренко, використовуючи український паспорт: нічого не бентежить

Відома ведуча "Орла і решка" Івлєєва, яка підтримала війну в Україні, заявивши, що їй дорожче її власне життя і вона піклується тільки про себе. У сторіс свого Instagram Івлєєва показала простим смертним, як користується благами цивілізації в Стамбулі. По всій видимості Туреччина так і не припинила авіасполучення з рашистами.

Івлєєва. Фото: Instagram
Івлєєва. Фото: Instagram

Під Черніговом один танк ЗСУ розгромив цілу колону окупантів - не знають, з ким зв'язалися

Стало відомо про те, що український танк самостійно вступив у бій з цілою колоною бронетехніки Російської Федерації. Це потрапило на відео. Відео засідки на окупантів, зняте за допомогою дрона, було оприлюднено в соцмережах.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Втрат немає" зайняли все кладовище в одному з міст рф: ціла рота ПДВшників і морпіхів

В Ставропольському краї рф місцевий мешканець показав алею похованих окупантів, кількість могил досить велика, схоже полягло приблизно ціле "село" окупантів, попри те, що більшість рашисти залишають на полі бою.

Воїни ЗСУ продовжують оточення окупанта в Херсонській області: дні на здачу закінчуються

Рашистів відтісняють з української землі. З різних джерел повідомляють, що рашистам залишилося не довго триматися на півдні України. Повідомляють, що окупанти заблоковані в Херсонській області на Криворізькому напрямку. Вчора їм дали кілька днів, щоб здатися. Один день вже пройшов.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube