Хусейн і Айсель Тосун, які все своє життя розводили кіз, переконані, що їх останнє козеня було послане від «Бога Всемогутнього», оскільки воно народилося повністю безволосим, з чорною як смола зморшкуватою шкірою.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Лисий козеня-мутант став об'єктом загального захоплення на маленькій фермі, на якій він народився в Туреччині, і викликає цікавість у всіх, хто з ним стикається.

Власники Хусейн і Айсель Тосун працюють в сільському господарстві і тваринництві в селі Чіріс, в південній провінції Мерсін, і свого часу розводили незліченну кількість кіз.

Коза-мутант
Коза-мутант

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нещодавно одна з їхніх кіз народила близнюків, і хоча одна з них виглядала нормально, але була мертвонародженою, а інша, на подив подружжя, народилася абсолютно безволосою, зі зморшкуватою шкірою.

Пара вирішила проявити особливу турботу про вижив і навіть дійшла до того, що одягла його в одяг своїх онуків і перші кілька днів годувала з пляшечки.

Новина про козеня-мутанта повільно поширювалася, і, коли йому було всього п'ять днів від роду, до нього стали приходити цікаві відвідувачі з фотоапаратами напоготові.

Коза-мутант
Коза-мутант

Родич пари Сулейман Демір сказав: "Мені 67 років, і я вперше стикаюся з чимось подібним. Господь Всемогутній послав сюди це диво. Ми бачили двоголове тварина, але ніколи не бачили нічого схожого на нього".

Нагадавши, у мережі показали людину-мутанта для дослідів з аваріями.