Еріка Майлз потрапила в самий розпал перестрілки, коли була підлітком і вчилася в старшій школі. Тепер, 15 років потому, їй видалили кулю, що застрягла в спині.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Асистент медсестри Еріка Майлз опинилася не в тому місці і не в той час, коли її застали в центрі перестрілки, коли вона була ще підлітком.

Говорячи про епізод нового американського серіалу Stuck on Quest Red, вона розповіла про жахливий досвід.

Єрика
Єрика

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ще в 2005 році, коли я вчилася в старшій школі, після футбольного матчу ми з друзями чекали наших поїздок, і в підсумку ми виявилися безневинними перехожими, які опинилися посеред двох груп людей, що стріляють один в одного. У підсумку мені вистрілили в спину, я відчула печіння. Мені сказали, що в той час куля була занадто близько до мого хребта, і що вони не хотіли її виймати", — розповіла вона.

Загальний хірург доктор Джордж Кроуфорд розповів, що лікарі рідко відразу витягують кулі з поранених.

Вражаючі 15 років після того, як в неї вистрілили, куля змістилася всередині її тіла, наблизившись до поверхні шкіри в нижній частині спини.

Куля
Куля

Як зізнається Еріка, те, про що вона давно забула, швидко перетворилося на страшну і хворобливу проблему.

"Я ніколи не відчувала, як вона рухається в моїй спині протягом багатьох років. Я ніколи не думала про це, Це ніколи не турбувало мене до тієї ночі, коли я відчула це на поверхні своєї шкіри. І я знала, що це було. Я була насправді налякана, тому що знала, що цього не повинно було бути в тому місці - вона була у верхній частині моєї спини, а потім перемістилася в нижню частину", - сказала жінка.

Куля
Куля

Як тільки куля була остаточно вилучена, доктор Кроуфорд закрив рану.

На щастя, після того, як куля, нарешті, була витягнута з її спини, Еріка поправилася швидко.