Глава Миколаївської обласної держадміністрації, улюбленець і головне "заспокійливе" українців у воєнний час, Віталій Кім опублікував нровое відеозвернення до співвітчизників.

Він відмітив, що після оприлюднення страшних кадрів з Бучі та інших населених пунктів Київщини, на яких відображені свідчення страшних звірств російської армії, окупантів в Миколаєві чекає особливий прийом.

Кім каже, що жителі міста і всього регіону налаштовані дуже жорстко по відношенню до загарбників, і прямі зіткнення на полі бою будуть тепер проходити «зовсім по-іншому».

"Миколаїв. 09:00, 6 квітня. Поспілкувався з мешканцями міста та області. Досить жорстко всі налаштовані. Після Бучі і всіх звірств, зовсім по-іншому будуть відбуватися прямі зіткнення", - пообіцяв Кім.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Додамо, що після оприлюднення фактів знущань, зґвалтувань, тортур і вбивств мирних жителів російськими загарбниками в Київській області, багато країн світу виступили з вимогою покарати кремль за військові злочини.

При цьому Росія відправляє назад в Україну нелюдів, які здійснювали геноцид у Бучі. Українці вже готуються їх "гаряче зустріти" на полі бою.

Нагадаємо, раніше Kalush Orchestra вже в Ізраїлі для зустрічі з біженцями перед "Євробачення-2022".

Як повідомляв портал " Знай.ua", гравець збірної України Віктор Коваленко втратив друга в рідному Херсоні.

Також " Знай.ua " писав, що Віталій Кім показав обстріл окупантами "секретної" дитячої лікарні: всюди бази "Азова". Віталій Кім показав, в якій секретний об'єкт потрапили орки.