Стало відомо про те, що в румунській столиці, в місті Бухарест автомобіль влетів у паркан посольства Росії. Перші подробиці події.

Про це повідомляє телеканал Digi 24.

Інцидент стався рано вранці середи, 67 квітня. У місті Бухарест, що є столицею Румунії, автомобіль врізався в російське посольство.

Аварія в Бухаресті, фото: вільне джерело
Аварія в Бухаресті, фото: вільне джерело

У салоні знаходився тільки водій, і відразу ж після зіткнення транспортний засіб почав горіти. На жаль, його врятувати не вдалося, як зазначають співробітники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Пожежники швидко приїхали на місце події, і оперативно ліквідували вогонь. Також, співробітники поліції продовжують з'ясовувати обставини події.

Аварія в Бухаресті, фото: вільне джерело
Аварія в Бухаресті, фото: вільне джерело

На опублікованому відео показали перші хвилини після смертельного зіткнення.

Як так вийшло, що він врізався в паркан саме російського посольства, і чи сталося це випадково - ніхто вже і не дізнається. Більш детальну інформацію про інцидент повинна пізніше оприлюднити місцева поліція.

Варто відзначити, що в Україні навіть під час війни трапляються численні ДТП із загиблими. Люди навіть в такий складний час примудряються порушувати ПДР.

"Наголошую, що адміністративну та кримінальну відповідальність ніхто не відміняв. Все так само не можна керувати транспортним засобом у стані сп'яніння і порушувати швидкість та інші вимоги ПДР", — підкреслив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Нагадаємо, що Катя Осадча розповіла про загибель 4-річного хлопчика: вся країна шукала Сашеньку місяць

Раніше повідомлялося, що ЗСУ за допомогою ППО відбили атаку 8 крилатих ракет: російські окупанти різко змінили тактику

Також, Володимир Зеленський знайшов свого двійника, підігравши йому оченятами