Мама бодібілдера Бернадетта Якубу Махама каже, що любить хвалитися своїм м'язистим тілом на TikTok і OnlyFans. Проте жорстокі тролі сказали їй, що вона "схожа на чоловіка".

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама бодібілдера каже, що їй подобається хвалитися своїм м'язистим тілом на TikTok і OnlyFans.

Однак жорстокі тролі націлилися на 29-річну дівчину, заявивши, що вона «схожа на чоловіка».

Бернадетта Якубу Махама, авторка контенту з Манчестера, почала страждати від невпевненості в собі після народження дев'ятирічного сина Джібріла.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Поки вона намагалася знайти час для поліпшення свого тіла і мислення, вона вважала, що її положення "неможливо" поліпшити.

Бернадетта Якубу Махама
Бернадетта Якубу Махама

Однак у грудні 2016 року вона змогла внести деякі зміни в спосіб життя.

Вільний час Бернадетт почала проводити в тренажерному залі, де і знайшла своє покликання – жіночий бодібілдинг.

«Я досягла нових вершин фізичної форми і розуміння, де виявила, що речі можна вивести на абсолютно новий рівень», — говорить Бернадетта.

"Я почала з того, що набралася сміливості, щоб приєднатися до спортзалу, не маючи досвіду або розуміння вправ в будь-якому середовищі. Незабаром я виявила, що мета стати впевненою в собі досяжна».

Бернадетта почала з силових тренувань, а потім перейшла до естетики, яка спрямована на мінімізацію набору жиру і поліпшення м'язової симетрії.

Бернадетта Якубу Махама
Бернадетта Якубу Махама

Крім вправ, вона також приділяє особливу увагу харчуванню і зазвичай їсть п'ять разів разом з двома перекусами в день.

У кліпі, який набрав 22,2 мільйона переглядів і більше 1,5 мільйона лайків, вона демонструє свої м'язи, синхронізуючи з популярною піснею Marina and The Diamonds і демонструючи свою статуру в обтягуючій білій майці.