Через обстріли російських окупантів у Харкові екопарк Фельдман повністю зруйновано. Вольєри та клітки більше не придатні для утримування тварин.

Про це заявив власник екопарку Олександр Фельдман у вівторок, 5 квітня.

Так, стало відомо, що у Харкові внаслідок регулярного масованого обстрілу окупантів повністю зруйновано екопарк. Майже всі вольєри зруйновані, тому великих хижаків можуть приспати.

Скрін, відео YouTube Фельдман
Скрін, відео YouTube Фельдман

"Зруйновано вольєри, зруйновано всю інфраструктуру, дивом залишилися живі тигри та леви. Дуже сильно постраждали їхні клітки, вони будь-якої миті можуть вийти на вулицю, у важкому стані споруда, де знаходяться ведмеді", - сказав Фельдман.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Фельдман зазначив, що рішення щодо хижаків має бути прийняте вже сьогодні, зараз розглядають можливість обладнати для деяких тварин тимчасове житло у Чутовому Полтавської області.

"Сьогодні приймається рішення, у нас часу до вечора, або всіх умертвити, приспати, або прийняти якийсь момент їхнього перевезення", — додав Фельдман.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Згодом, заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що питання з евакуацією тварин з "Фельдман Екопарку" вже вирішене.

"Питання з евакуацією тварин з екопарку в Харкові вирішено. Все під контролем", - зазначив він.

Нагадаємо, кіт Степан зібрав солідну суму для тварин, які постраждали від війни: "Допомагають не тільки люди"

Раніше Знай писав, російські окупанти "денацифікували" корівник: слідом за курми та голубами бояться всіх

Також Знай повідомляв, в Одеському зоопарку, який відновив роботу, - поповнення: "Назвали Джавелін"