Російський президент володимир путін і його український колега Леонід Кучма 14 грудня 2001 року разом відвідали Харків. Архівні кадри 21-річної давності, на яких молодий ще путін розповідає про дружбу «двох братніх народів», поширюються в мережі.

Зокрема, під час поїздки вони відвідали Харківський державний авіаційний університет, а також Харківську обладміністрацію, по якій через 21 рік його війська завдали ракетного удару.

"Виявляється, путін був у Харкові в 2001 році і співав про те, які ми братні народи. Найцікавіше, зустріч була в хода, по якому через 21 рік він вдарив ракетою», - пишуть автори ролика.

Відзначимо, що в українсько-російському економічному форумі «Харків 2001» взяли участь не тільки президент України Леонід Кучма і глава Російської Федерації Володимир Путін, але і понад півтори тисячі представників великого і середнього бізнесу обох країн.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Леонід Кучма. Фото: YouTube
Леонід Кучма. Фото: YouTube

Нагадаємо, навіть скажений бойовик Гіркін зізнався, що на Росії "обгадилися". Навіть вже такі люди, як Гіркін, прекрасно розуміють: війна Росії проти України програна.

Раніше Знай писав, пропагандист Соловйов викликався на свою делегацію через "програш" на переговорах: "чобіт на горлі". Пропагандист закликав виконати наказ Путіна в повному обсязі

Також Знай повідомляв, пропагандисти рф забралися про харків'ян у заручниках неонацистів: "Летючі ескадрони смерті".