Дівчинка з Ворзеля, до якої приходив Зеленський, розкрила закривавлену історію евакуації: "Потрапили в легеню"

Дівчинка Катя, яка разом з сім'єю змогла вирватися з окупованого Ворзеля, та зберегти всю сім'ю, розповіла, що відбулося насправді. Свою відеорозповідь дівчина виклала у TikTok. Катя Власенко — старша донька родини з Ворзеля, яка змогла вирватися з окупованого міста, попри обстріли російських окупантів.

Катя з Ворзеля. Фото: TikTok
Катя з Ворзеля. Фото: TikTok

Малюки повертаються в садки на 40 день війни в Україні: батькам можна не хвилюватися

Українцям потішили хорошими новинами, життя триває попри війну, адже окупантів скоро виженемо. У мережі підібрали дещицю хороших новин, щоб підбадьорити українців, які вже втомилися від новин про війну. Адже попри бойові дії, частина України, яка не задіяна у протистоянні з ворогом має функціонувати, щоб підтримувати економіку та державні інституції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Садочок. Фото: Youtube
Садочок. Фото: Youtube

Росіяни замість обіцяних мільйонів на війні отримали вихідні: "Знову обдурили"

Головне управління розвідки України оприлюднило факти, які вдалося знайти у ворожому стані, телеграми, які показують справжній стан речей в армій путіна. На сторінці у Facebook, розвідники оприлюднили документи, які засвідчують, що в російській армії існують проблеми. Не лише гниле залізяччя, на якому їздять рашисти, але й інші проблеми військових рф.

Знищена ростехніка. Фото: telegram
Знищена ростехніка. Фото: telegram

Глава Міноборони Резніков заявив, що ніде в Європі немає військових, які мають український досвід: "У всьому світі - одиниці"

Міністр оборони Олексій Резніков написав нову публікацію в соціальній мережі Facebook, в ході якої розповів про деякі хороші новини, що стосуються війни проти росії, яка боягузливо вторгнулася рано вранці 24 лютого 2022 роки.

Олексій Резніков, фото: Facebook
Олексій Резніков, фото: Facebook

64-річний Алек Болдуін, який убив українку Галину Хатчінс, стане батьком увосьме: "Ми задоволені"

Стало відомо, що дружина Алека Болдуіна знову вагітна, дівчина повідомила, що актор стане батьком у восьмий раз.
Голлівудському акторові, герою улюблених фільмів 64 роки. Минулого року Алек Болдуін вистрілив у режисера-українку Галину Хатчінс, що призвело до смерті жінки.

Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube
Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube